There’s Something Wrong with the Children (2023)

Filme online 2023: There’s Something Wrong with the Children subtitrat
#E ceva în neregulă cu copiii: Familia era în plină pregătire pentru o excursie de weekend cu prietenii lor apropiați, care părea să fie una dintre cele mai așteptate aventuri ale lor. La început totul părea perfect, însă când au ajuns la destinație, copiii lor au început să se comporte ciudat. Ceea ce a început ca o joacă obișnuită în pădure, s-a transformat într-un coșmar supranatural pentru familie.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cei doi copii au dispărut în pădure peste noapte, lăsând familia în stare de panică și deznădejde. După căutări lungi și disperate, copiii au fost găsiți în cele din urmă, însă comportamentul lor a fost cu totul diferit. Erau mai rezervați și mai tăcuți decât înainte, iar părinții lor au început să bănuiască că ceva supranatural s-a întâmplat cu ei în timp ce erau dispăruți.

Pa1

Pa22

Familia a încercat să ignore comportamentul ciudat al copiilor, însă acesta a devenit tot mai evident cu fiecare zi care trecea. Copiii păreau să aibă o conexiune neobișnuită cu pădurea și păreau să cunoască lucruri despre ea pe care nici măcar părinții lor nu le știau. Chiar și atunci când familia a încercat să plece de acolo, copiii au refuzat să se îndepărteze de pădure, susținând că au un rol important de jucat acolo.

Familia a rămas în pădure pentru câteva zile în plus, în speranța că vor putea înțelege mai bine comportamentul ciudat al copiilor. În cele din urmă, au descoperit că pădurea era acasă pentru o comunitate de spirite bune și că copiii erau aleși să devină păstrătorii acestei comunități
#E ceva in neregula cu copiii.

Urmareste Theres Something Wrong with the Children 2023 film online gratis subtitrat/tradus in romana, format HD pe Filme Tari.

Share on FB
Detalii Film:
There’s Something Wrong with the Children (2023)

Categorii:Horror, Mister

Acorda o nota filmului !