Tipul liber: Preluarea controlului (2021) film online subtitrat

Tipul liber: Preluarea controlului – Salvati baiatul – Taking control – Free Guy (2021) film online subtitrat O pelicula unica de actiune, aventura si comedie regizat de Shawn Levy dintr-un scenariu gandit de Matt Lieberman si Zak Penncu cu urmatorii actori principali: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi. Povestea suna asa: Un tip care lucreaza la banca realizeaza ca este de fapt un NPC intr-un joc video violent, insa in lumea reala. Acesta stie ca tot ce poate sa faca este sa incerce sa termine jocul pentru a se putea salva, inainte ca, contructorii jocului sa il poata incerca. Pentru a face asta el trebuie sa devina un semizeu in joc si are un timp limitat. Vezi aventura acestuia si daca va reusi sa se salveze urmarind Free Guy online subtitrat in limba romana neinrerupt – Filme noi 2021 gratis.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Free Guy era in desfasurare la 20th Century Fox inainte ca Disney sa-l cumpere. Acesta este unul dintre putinele filme Fox care continua produsul sub proprietatea Disney. Personajul principal din Guy, Ryan Reynolds a zis ca nu a mai avut o aventura pe cinste de la filmul Deadpool pana acum.

Pa1

Pa22

Filmarile au inceput in luna mai al anului 2019 in Boston si au ajuns in mai multe orase precum Worcester, Framingham dar si la statia aeriana navala „Massachusetts” din South Weymouth si alte locatii pe care le vei observa in film.

Share on FB
Detalii Film:
Tipul liber: Preluarea controlului (2021) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Comedie

Acorda o nota filmului !