Transformers: Rise of the Beasts (2023) online subtitrat

Transformers: Rise of the Beasts (2023) film online subtitrat
Ascensiunea Fiarelor: E-77-E77/E 77: Partea a saptea.
Transformers 7: Rise of the Beasts este un film american de acţiune şi operă științifico-fantastică bazat pe linia de jucării Transformers a companiei Hasbro şi influenţat în principal de povestea Beast Wars. Este al şaptelea film din seria Transformers şi un continuu independent al lui Bumblebee (2018). Regizat de Steven Caple Jr., filmul are la bază un scenariu scris de Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber şi Jon Hoeber. În rolurile principale vor apărea Anthony Ramos şi Dominique Fishback, împreună cu talentele vocale ale lui Peter Cullen, Ron Perlman şi Peter Dinklage.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Filmul se va concentra pe trei grupuri de Transformers legate de trecutul Pământului, în timp ce se desfăşoară în Brooklyn, New York City în anul 1994 şi în anumite regiuni din Peru, cum ar fi Machu Picchu, Cusco şi Tarapoto, San Martín. Este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite pe 9 iunie 2023 de către Paramount Pictures.

Pa1

Pa22

Din ceea ce am înţeles din descriere, Transformers: Rise of the Beasts promite să fie un film plin de acţiune şi plin de personaje interesante. Mă bucur să văd că vor exista şi talente vocale remarcabile în film, precum Peter Cullen, Ron Perlman şi Peter Dinklage. În ceea ce priveşte ambientarea filmului, mi se pare fascinant că se va desfăşura în Brooklyn şi în anumite regiuni din Peru, oferind un mix interesant de locuri. Aştept cu nerăbdare să văd cum vor evolua acţiunile şi povestea în acest film. Nu uita sa ne spui si tu cum ti s-a parut partea a 7-a si daca o recomanzi altor vizitatori.

Share on FB
Detalii Film:
Transformers: Rise of the Beasts (2023) online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, SF

Acorda o nota filmului !