Troll (2022) film online subtitrat

Troll (2022) film online subtitrat – Filmul „Gorila din Muntele Dovre” ne prezintă povestea unei gorile care a trăit în Muntele Dovre acum 1000 de ani. După atâția ani de somn, această gorilă se trezește la viață și începe să distrugă tot ce prinde în cale. Ea se îndreaptă cu viteză spre Oslo, capitala Norvegiei, și își arată puterea și forța în fața oamenilor.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Povestea aceasta poate părea înfricoșătoare la prima vedere, dar filmul „Gorila din Muntele Dovre” încearcă să ne arate că, deși această gorilă poate părea că are intenții răuvoitoare, ea în realitate doar își arată instinctele naturale de supraviețuire.

Pa1

Pa22

Filmul ne prezintă, de asemenea, că, atunci când suntem în fața unor situații dificile, avem nevoie să fim uniți și să lucrăm împreună pentru a găsi soluții la probleme. Astfel, „Gorila din Muntele Dovre” ne poate oferi o perspectivă interesantă asupra relației dintre oameni și animale, precum și a modului în care putem găsi soluții împreună în momentele dificile.

Dacă îți place să vezi pelicule cu acțiune și aventură, dar care de asemenea au un mesaj profund și înțelept, atunci „Gorila din Muntele Dovre” este o alegere excelentă pentru tine. Această peliculă te va ține cu sufletul la gură din început până la sfârșit și te va face să te simți confortabil și împăcat după ce o vezi.
Vizioneaza Troll 2022-2023 inclus in categoriile drama – actiune si aventura online gratis cu subtitrare / traducere in limba romana.

Share on FB
Detalii Film:
Troll (2022) film online subtitrat

Categorii:Actiune, Aventura, Drama

Acorda o nota filmului !