We Have a Ghost (2023) film online subtitrat

We Have a Ghost (2023) film online subtitrat
#Avem o fantoma – Noua locuință a familiei lui Kevin părea a fi o casă perfectă, dar atunci când au descoperit o fantomă bântuind prin casă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Fantoma, care se numea Ernest, a transformat familia lui Kevin într-o senzație peste noapte în lumea social media.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cu încrederea și curiozitatea lui Kevin, el și Ernest încep să investigheze misterul din spatele existenței fantomei. Însă, cu fiecare pas pe care îl fac, ei devin ținta agenților CIA, care sunt hotărâți să descopere adevărul. Pe măsură ce descoperă informații tulburătoare despre trecutul lui Ernest, Kevin și fantoma sunt nevoiți să lucreze împreună pentru a scăpa de pericolul din jurul lor și a dezlega misterul din spatele existenței lui Ernest.

Pa1

Pa22

Aventura lui Kevin cu Ernest îi arată că nu toate fantomele sunt de teamă și că adevărul poate fi uneori mai uimitor decât se aștepta. Însă, în lupta lor pentru adevăr, Kevin și Ernest trebuie să fie pregătiți pentru orice obstacol și să își păstreze curajul în fața pericolelor care îi așteaptă la fiecare colț.

Vizioneaza acum video in format hd, We Have a Ghost online cu subtitrare / traducere in limba romana fara intreruperi.

Share on FB
Detalii Film:
We Have a Ghost (2023) film online subtitrat

Categorii:Aventura, Comedie, Familie

Acorda o nota filmului !