White Men Can’t Jump (2023) film online subtitrat

White Men Can’t Jump (2023) film online subtitrat
#Bărbații albi nu pot sări –
Hăi, măi, hai să-ți zic cum arată un text făcut să pară unic și cu accent ardelenesc, să te ia gura pe dinainte. Așa că să-i dăm o brâncă acelui film bătrân de prin ’92, unde doi băieți deștepți în jucat baschet s-au îmbinat ca să facă niște lopeți de bani în plus.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Deci, iată că pe vremuri, într-un cătun al Ardealului, erau doi năzdrăvani de băieți. Aveau ei un talent nativ la baschet și ochii scânteiau în loc să învețe din cărți. Nici nu-i de mirare că, după ce s-au văzut cu buzunarele goale, și-au dat seama că puteau face ceva cu mingea aia rotundă, mai mult decât să-i arunce-n garduri. Așa că s-au pus pe treabă și au început să facă echipă, să se frece la mâini și să spună „Gata, mă, hai să facem niște parale!”

Pa1

Pa22

Întâi au început să joace la niște meciuri într-un teren de carton, împrospătat cu bidoane de plastic și zdrențe de haine. Dar voinicii noștri nu s-au lăsat încurajați de prea puțin și-au zis: „Mă, da’ să facem un ban de jocu’ ăsta, cum ar fi?” Și astfel au pornit în căutarea unor adversari mai mari și mai bogați.

După multe strădanii și un pic de bălăceală în niște ligi inferioare, au ajuns în sfârșit la un turneu mare, unde vedeai numai jucători buni ca pâinea caldă de la cuptor. Dar băieții noștri nu s-au speriat niciun pic. Au pus zâmbetul pe buze, că doar așa te ții în luptă, și-au strâns șireturile și au zis: „Bă, lăsăm lozincile și dăm tot ce putem pe teren!”

Și, laolaltă, au luptat ca niște lei ardeleni. Cu fente și driblinguri, cu aruncări în suspans și cu râsete de zor, au făcut spectacol înaintea tuturor. Oamenii s-au uitat cu ochii beliți, c-au zis că n-au mai văzut așa ceva de când cine știe când. Iar când mingea a intrat în coș cu un pocnet molipsitor, a fost o bucurie de nedescris. Ei au câștigat meci după meci, adunând bănuți de-ți dădeau vertij. #Oamenii albi nu pot sari.

Urmareste White Men Can’t Jump online gratis cu subtitrare/traducere in romana si format hd.

Share on FB
Detalii Film:
White Men Can’t Jump (2023) film online subtitrat

Categorii:Comedie, Drama, Sport

Acorda o nota filmului !