Wonka (2023) film online subtitrat

Willy Wonka (2023) film online subtitrat
Povestea lui Willy Wonka este una plină de mister și aventură. Tânărul inventor și îndrăgostit de dulciuri a avut o viață plină de surprize și întâmplări neobișnuite, dar una dintre cele mai interesante a fost întâlnirea lui cu Oompa-Loompa.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Într-o zi, Willy Wonka se afla în laboratorul său, plin de idei noi și inventii ingenioase, când a primit o scrisoare misterioasă. Era o scrisoare din partea unei țări exotice, numită Loompaland, care îi cerea ajutorul să învingă un rege rău care dorea să le fure tuturor dulciurile. Willy Wonka a fost încântat să poată ajuta și a decis să se întoarcă în Loompaland pentru a salva ziua.

Pa1

Pa22

Când a ajuns în țara excentrică, Willy Wonka a fost întâmpinat de către Oompa-Loompa, o specie de oameni mici și veseli care i-au spus povestea lor. Aceștia îi povestiră că regele rău dorea să le fure toate dulciurile pentru a le face să se simtă tristi și să-i pună sub control. Willy Wonka a fost indignat de această înșelăciune și a decis să le ajute pe Oompa-Loompa să învingă regele și să le salveze dulciurile.

Cu ajutorul invențiilor sale uimitoare, Willy Wonka a reușit să învingă regele și să îl încarcereze, salvând astfel dulciurile Oompa-Loompa. În cele din urmă, Willy Wonka a devenit prieten bun cu Oompa-Loompa și a început să-i ia cu el în toate aventurile sale, ajutându-i să își protejeze dulciurile de toți cei care le vor face rău. Și astfel, începe o nouă poveste plină de aventura.

Share on FB
Detalii Film:
Wonka (2023) film online subtitrat

Categorii:Aventura, Comedie, Familie

Acorda o nota filmului !