Miracol in celula 7 – Yedinci Kogustaki Mucize (2019) HD

Vizioneaza filmul Miracle in Cell No 7 – Miracolul din celula 7 – Yedinci Kogustaki Mucize (2019) film online subtitrat acum si in format HD. Un film turcesc regizat de Mehmet Ada Öztekin. Este o adaptare care a acaparat imediat atentia, a filmului de comedie-drama sud-coreean din 2013: Miracle in Cell Number 7, intamplandu-se cam aceleasi lucruri insa povestea este putin diferita, joaca alti actori si iese un film mult mai reusit. In ciudat acestui lucru, filmul nu a fost nominalizat la premiile Oscar, desi a fost numit cel mai bun lungmetraj global.
Actiunea se petrece intr-o locatie de tara in anii ’80. Un tip cu probleme psihice, Mehmet Koyuncu (Memo), locuieste in varful dealului alaturi de bunica si fiica lui. Desi are problema, acesta isi iubeste foarte mult fiica si ar face orice pentru ea. Totul merge bine pana cand acesta este acuzat pe nedrept cum ca ar fi ucis o femeie care a avut un accident. Nu avea nici o legatura, insa nimeni nu il crede. In puscarie va risca totul pentru a-si revedea fiica.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1


Yedinci Kogustaki Mucize – Miracle in cell no. 7 – Miracol in celula sapte 2019 online subtitrat in limba romana gratis. Revin-o pentru cele mai noi filme online 2021!

Pa1

Pa22

Share on FB
Detalii Film:
Miracol in celula 7 – Yedinci Kogustaki Mucize (2019) HD

Categorii:Drama

Acorda o nota filmului !

 

“Miracol in celula 7 – Yedinci Kogustaki Mucize (2019) HD” 7 comments
 1. radu - 4 ani ago

  un film ca o lectie de viata. 10 pentru Memo

 2. Ana - 4 ani ago

  Superb. De la început la final. 10000

 3. ILE - 4 ani ago

  Superb !!!! ?

 4. Ile - 4 ani ago

  Superb!!!

 5. sorin - 4 ani ago

  un film de 10 premi oscar fara cuvinte RESPECT cine a regizat filmul

 6. Costi - 4 ani ago

  Un film de exceptie ,Superb .