Your Place or Mine (2023) film online subtitrat

Your Place or Mine (2023) film online subtitrat
Locul tau sau al meu – Casa ta sau a mea – Intr-o lume tot mai conectata, doi prieteni la distanta au ramas strans legati de-a lungul anilor prin intermediul mesajelor, apelurilor si videochat-urilor. Fiecare dintre ei avea propriile lor vieti si responsabilitati, dar in ciuda distantei si a diferentelor de fus orar, nu isi pierdeau niciodata legatura.

Pentru a putea viziona filmul aveti nevoie de ultima versiune VLC Player! Descarca/actualizeaza

Pa1

Cu toate acestea, viata lor a luat o turnura neasteptata cand prietena lor, o femeie ambitioasa si plina de viziuni, a decis sa-si urmeze visul de-o viata si sa se mute intr-un oras stralucitor, aflat la mii de kilometri distanta. Pentru a face asta, a trebuit sa renunte la multe dintre lucrurile pe care le-a construit de-a lungul anilor: cariera, familia si prietenii apropiati. Insa, si-a asumat riscul si a pornit spre necunoscut.

Pa1

Pa22

In timp ce prietena lor pleca in cautarea propriului destin, celalalt prieten a simtit nevoia sa-i ofere sprijinul moral de care avea nevoie. Acesta s-a oferit voluntar sa aiba grija de fiul ei adolescent, astfel incat sa-i ofere un mediu stabil si sigur in timp ce mama sa se reloca intr-un alt colt de lume.

Asta a fost un moment de cotitura pentru amandoi prietenii, fiecare fiind nevoit sa-si asume noi responsabilitati. Insa, prin gestul lor de a-si ajuta unul pe altul, au devenit mai puternici si mai intelepti decat ar fi putut fi individual. Distanta fizica nu i-a impiedicat sa ramana apropiati si sa-si sprijine unul pe altul in momentele cele mai grele.

Prin acest act de altruism, prietenul a invatat multe lucruri despre el insusi si despre ce inseamna sa fii un prieten adevarat. De asemenea, adolescentul a avut parte de un model de comportament admirabil si de un exemplu clar de bunatate, care l-au influentat in mod pozitiv si l-au ajutat sa creasca intr-un mediu sanatos si sustinator.

Astfel, amandoi prietenii au reusit sa-si transforme viata in ceva mai bun si mai plin de sens, dovedind ca, chiar si la distanta, putem fi un sprijin important pentru cei dragi si putem ajuta la realizarea viselor lor.

#Acasa la tine sau la mine.
Vezi Your Place or Mine film online gratis cu subtitrare / traducere in limba romana pe Filme Tari – #cinema online – locul unde vizionezi tot ce vrei, oricand si de oriunde.

Share on FB
Detalii Film:
Your Place or Mine (2023) film online subtitrat

Categorii:Comedie, Romantic

Acorda o nota filmului !